دسته
لينك دوستان
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 134509
تعداد نوشته ها : 47
تعداد نظرات : 0

Online User
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان

 امام جعفر صادق عليه السلام (عليه السلام) فرمودند:

هر كس در ماه شعبان صدقه دهد، خداوند آن صدقه را رشد دهد، همچنان كه يكى از شما شتر تازه متولد شده‌اي را تربيت مى‌كند تا آن كه در روز قيامت به صدقه دهنده برسد در حالتى كه به اندازه كوه اُحُد شده باشد.

 

متن حديث:

 

حَسَنِ بْنِ زِيَادٍ عَنِ الصَّادِقِ جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ ع أَنَّهُ قَالَ مَنْ تَصَدَّقَ بِصَدَقَةٍ فِي شَعْبَانَ رَبَّاهَا اللَّهُ جَلَّ وَ عَزَّ لَهُ كَمَا يُرَبِّي أَحَدُكُمْ فَصِيلَهُ حَتَّى يُوَافِيَ يَوْمَ الْقِيَامَةِ وَ قَدْ صَارَتْ لَهُ مِثْلُ أُحُد

 

«امالي شيخ صدوق، صفحه 628»

دسته ها :
دوشنبه 27 3 1392 20:48

روغن زيتون پوست را مرطوب و مانع از خشك شدن آن مي شود. - به گزارش باشگاه خبرنگاران، فخرالدين مه آبادي پور متخصص پوست، مو و زيبايي گفت: يكي از روغن هاي پرخاصيت و مغذي براي پوست روغن زيتون است. - وي عنوان كرد: روغن زيتون يك ماده طبيعي است كه از ديرباز براي حفظ شادابي و طراوت پوست موثر بوده است. - وي افزود: اين روغن پوست را مرطوب و از خشك شدن جلوگيري مي كند. - وي در ادامه گفت: روغن زيتون به دليل داشتن پلي فنول ها (پلي فنول حاوي كربوهيدرات، انواع ويتامين ها و مواد معدني سرشار از منابع گياهي حاوي تركيبات آلي فراوان كه ارزش درماني دارد) از آسيب هاي پوستي كه ممكن است در مواجهه با نور ...

دسته ها :
سه شنبه 21 3 1392 17:49

هندوانه يك ميوه بومي آفريقايي است كه خوردن آن با دانه اش در جلوگيري از پيري زودرس تاثير بسزايي دارد. هندوانه اين ميوه تابستاني، داراي خواص بي شماريست كه به نمونه هايي از آن اشاره شده است.آب هندوانه داراي ويتامين هاي A، B، C، B 2 ، PP و همچنين پروتئين، چربي، قند، كلسيم، آهن، فسفر و گوگرد و.... مي باشد.دانه هاي هندوانه هرچند از نظر ويتامين هاي C و A ضعيف است ولي حاوي روي، ويتامين E و چربيهاي ضروري مي باشد. - به گزارش سلامت نيوز به نقل از آرمان ؛ به طور كلي امراضي كه هندوانه از بروز شان جلوگيري مي كند عبارتند از: سرطان هاي پروستات، سينه، رحم، ريه و روده بزرگ

دسته ها :
سه شنبه 21 3 1392 17:20

 

اجابت دعا از زبان حضرت ايت الله شيخ حسنعلي نخودكي

كسي كه دست به دعا برمي دارد بايد كه به خداوند و حصول حاجت خود از سوي پروردگار عالم حسن‌ظن داشته باشد و با تمام وجود و از عمق قلب خويش دعا كند. عارف گرانقدر، حضرت آيت الله شيخ حسنعلي نخودكي درباره شرايط دعا كردن مي‌گويد: «بدان اي عزيز كه دعا را نيز چون امور ديگر آدابي است كه با رعايت آن به استجابت نزديك‌تر مي‌شود. طهارت بدن از حدث و خبث و استعمال بوي خوش و تشرف به مساجد و بقاع متبركه دعا را به استجابت مي‌رساند. نيز دادن صدقه به محتاجان و توجه به خانه خدا از آداب ديگر دعاست.

كسي كه دست به دعا برمي دارد بايد كه به خداوند و حصول حاجت خود از سوي پروردگار عالم حسن ظن داشته باشد و با تمام وجود و از عمق قلب خويش دعا كند.به وسيله روزه اندرون از حرام خالي دارد و توبه از گناهان را تجديد كند و در دعا اصرار ورزد و حاجت خويش به زبان بازگويد و با خشوع و گريه نياز به درگاه بي نياز برد و حاجت برادران اهل ايمان را مقدم دارد و دعاي خود را با اسماي اعظم الهي همراه كند و از مدح و ثناي پروردگار خود فرونگذارد و در آغاز و انجام دعاي خود بر محمد(صلي الله عليه وآله) و دودمانش صلوات و درود فرستد.

 

دسته ها :
دوشنبه 6 3 1392 18:39

دعا كنيم كه توفيق حال دعا را پيدا كنيم


اگر شرايط دعا جمع باشد، استجابت دعا حتمي خواهد بود. البته استجابت به اين معنا نيست كه تا دعا كرديم فوراً نتيجه اش را ببينيم، مانند ماجراي سيد بن طاووس رحمه اله كه در حرم حضرت امير (ع) درباره‌ي فرماندار ظالمي نفرين كرد و همان جا استجابت دعايش را فهميد و فرمود: سه روز ديگر از بين مي‌‌‌رود بلكه گاهي استجابت بعد از دعاي خاص خالص و مخلص مي‌‌‌شود كه جز اخير علت تامه است ما بايد دعا كنيم تا توفيق حال دعا را پيدا كنيم.

دسته ها :
دوشنبه 6 3 1392 18:35

امام رضا هنگام ولادت امام جواد چند ساله بود؟/ چرا به امام هشتم پيش از تولد فرزندش طعنه مي زدند؟

عمر مبارك امام رضا (ع) به چهل و هفت سال رسيده بود و عقربه تاريخ، سال 195 هجري را نشانه مي رفت ولي هنوز امام نهم متولد نشده بود .
مسئله جانشيني امام رضا (ع) اصحاب و شيعيان حضرت (ع) را متاثر كرده بود . اين اندوه زماني به فزوني رفت كه فرقه واقفيه كه بنا به دلائل مادي و تصرف سهم امام و عدم بازگرداندن آن به حضرت رضا (ع) ، قائل به غيبت امام كاظم (ع) شده بودند، و در تبليغات خويش عدم داشتن فرزند پسر از سوي امام رضا (ع) را دليل بر ادعاي موهم خود مي دانستند. تا جايي كه يكي از همين افراد در نامه اي خطاب به حضرت نوشت :تو چگونه امام هستي در حالي كه فرزندي نداري !
حضرت در پاسخ فرمودند : تو از كجا مي داني كه فرزندي ندارم ، به خدا سوگند روزها و شبها سپري نمي شود مگر اينكه خداوند فرزند پسري را به من عنايت فرمايد كه حق و باطل را از هم جدا سازد . (اصول كافي ج 1 ص 320)
همچنين يكي از ياران به حضرت عرض مي كند :
امام پس از تو كيست؟
آن حضرت فرمودند : فرزندم
سپس گفت:آيا كسي كه فرزند ندارد چگونه جرات آن را دارد كه بگويد فرزندم ؟
راوي همين حديث گويد:چند روز سپري نشده بود كه امام جواد (ع)بدنيا آمد.(اصول كافي ، ج 1 ص 286)
همچنين ابن قيام واسطي جزو فرقه واقفيه كه امامت حضرت رضا(ع) را قبول نداشت ، نزدآن حضرت آمد و به قصد عيبجويي حضرت گفت : آيا مي شود كه دو امام در يك مقطع زماني با هم باشند ؟
حضرت(ع) فرمود : نه مگر آنكه يكي از دو صامت ( خاموش ) باشد .
ابن قيام گفت :پس چطور براي تو صامت نيست ؟
امام فرمود : چرا . به خدا سوگند خداوند براي من (فرزندي) قرار مي دهد كه حق وحق خواهان را استواري مي بخشد و باطل و باطل خواهان را نيست و نابود ميكند.( اصول كافي ج 1 ، 321)

دسته ها : مناسبتها
چهارشنبه 1 3 1392 18:51
X